2016-09-22

if you look for perfection, you'll never be content

Två fingrar runt överarmen, visserligen tummen och långfingret, visserligen sådär alldeles precis så att dom nuddar varandra, men ändå; två fingrar runt överarmen. Två händer runt låren en bra bit ovanför knäna, en krona som kan balanseras på nyckelben, svarta ögonlock, håriga kinder, en tumme och ett pekfinger runt handlederna och nästan, nästan en tumme och ett pekfinger runt fotvristerna. Det går bra igen på reductil, det går dåligt igen så fort jag ska knarka annat och gå av reductil.

Jag vill inte knarka annat men livet är begränsande och ensamt på reductil, det är en sådan isolerande drog för min del. Ångesten är lika påtaglig oavsett substanser i kroppen, jag kommer inte kunna fly den här ångesten för något i världen, bara genom att då fly hela världen i sig men hur lyckas man? Överlevnadsinstinkten är en inbyggd autopilot som är väldigt, väldigt svår (trots dödslängtan) att sätta sig över, att stänga av, att gå emot. Metod 1 gick inte, hoppas metod 2 går.

2 kommentarer:

 1. Hej lilla du. Det verkar som att du kör på rätt hårt nu. Som att du blundar, släpper ratten, och trampar gasen i botten. Jag förstår varför, det är inte så konstigt. Eller, det är väl jävligt konstigt om man inte förstår ångest antar jag, men inte annars.
  Det finns bättre sätt ändå. Du vet, även om du och din kropp överlever både droger och svält, så är det inte säkert att det är bra.

  Här är numret till 368: 031-343 73 68. Ring dem. Ring dem eller kom på en otroligt bra ursäkt till varför du ska låta bli.

  Många kramar
  /m

  SvaraRadera
 2. Du går väl inte sönder nu va?
  Jag är orolig för dig. :-(

  Kram / m

  SvaraRadera