2016-06-07

reductil is fun

Shit!!!!!!!!!!!!! Helt sinnes vad uppåt jag är, speedad och går inte att kontrollera. Pendlar mellan brutalt, enormt, galet SKÖNT och så jobbigt. För fan, vad obehagligt att tankeverksamheten och kroppen kör i 110km/h under dygnets alla timmar, medan jag omöjligt kan hitta sysselsättningar att stimulera manin med, den måste ständigt underhållas och gah, det slutar med helt impulsiva beslut eller halvfärdiga projekt. Mina pupiller är två tefat, det är så fint.

Det är väl dels min egna mani som börjar vakna till liv men tror ändå att mina reductil är den utlösande faktorn, jag har saknat känslan på reductil, saknat pulsen som går som en löpeld genom alla synliga vener. Jag älskar detta men stundtals så svär jag åt att jag inte kan komma ner på jorden ens för en minut, för i längden är det svårt att orka med sig själv, mitt inre är tusen ljusår före min kropp och jag blir helt låst. 

Sen så vet jag faktiskt inte vad jag ska tycka om min kropp längre, jag granskar, tittar och ser, når med händerna runt låren och knackar med knogarna på höftbenen. Jag är tacksam att jag inte ser ut som förut och att bulimin är under hård kontroll men jag vet faktiskt inte, jag är inte speciellt nöjd heller, ser inte det smala någonstans. Försöker äta en gång om dagen för vill hålla hetsandet långt borta men så får jag inte ens ner en dumle och så kommer jag på att ja, varför ens äta överhuvudtaget då? Food ain't my fuel, reductil is<3

3 kommentarer:

 1. Vad är reductil? Vad har du det förskrivet för? Kul att du är glad och mår bra! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. reductil är sibutramin och går inte att få utskrivet :) dock vad dessa innehåller är omöjligt att veta, men meta/tjo/effe är i.

   Radera
 2. Åh, när jag beställde redutctil för några år sedan var de bara sockerpiller och de vi beställde förra året vågade jag inte ens prova för alla fick så mycket fysiska och psykiska otäcka biverkningar. Vart kommer de härifrån?

  SvaraRadera