2016-02-24

-

Jag tänker dö väldigt, väldigt snart. Livet kommer bli så himla bra när jag slipper leva det, det är jag fullt övertygad om. 

8 kommentarer:

 1. Gör inte det. Dö alltså. Jag hade själv den ambitionen under lång tid, men råkade misslyckas och såg till slut att de små sakerna i livet gör det värt att stanna. Ett varmt bad. En blomma. Ett glas kallt vatten när man är törstig.
  Du får ingen mer chans. Prova allt först, du kanske gillar nåt?
  Lycka till.

  SvaraRadera
 2. Nej snälla. Varför söker du inte hjälp? Var finns dina vänner och föräldrar? Kämpa

  SvaraRadera
 3. Lyssna på Maria Mena "Cause and Effect", den är fin/sorglig.
  Du har all tid i världen att vara död senare. Låt det vänta, försök få hjälp istället. Vad gör det om det inte fungerar? Om alternativet är att vara död, så är det bättre att fortsätta misslyckas. Rätt som det är träffar du någon som förstår, och som tar sig tiden att hjälpa dig.

  Din dag är blott en strimma,
  som lyser blek och matt ---
  se, framom henne dimma
  och bakom henne natt!
  (Rydberg)

  SvaraRadera
 4. Har följt dig så länge med aldrig vågat kommentera men alltså att inte någon ser hur dåligt du mår. Hur duktig du än är på att dölja det så måste någon se hur smal du blivit. Önskar att du kunde förstå hur jävla vacker du är och att du har exakt hela livet framför dig. Jag brukar alltid tänka när allt är svart att tänk om när du dör så visas en film med hur ditt liv skulle blivit, hur BRA det skulle kunna blivit men du är redan död så det är försent. Kanske är helt knäppt men brukar tänka nu på allt bra som hänt och hur jag inte skulle fått uppleva det om jag inte hade fortsatt mitt liv, "The bravest thing I ever did was continuing my life when all I wanted to do was die" , Du verkar vara en så bra person och världen behöver bra personer, tänk på det <3

  SvaraRadera
 5. Åh, vilken klump i magen jag fick nu! :( Du måste finnas kvar och livet kan bli bättre finaste <3

  SvaraRadera
 6. Nej gör det inte. Gör det INTE. Det är lögner, livet är värt att leva, du ska finnas i det. Hjärnan blir så jävla fucked up av droger och ätstörningar och depression och det i kombination är ett jävla helvete, och JAG VET. Men även om dessa ord är tan tyngd och de står överallt så går det att hitta en anledning med livet och det är värt allt annat. dö inte. Du är värd all hjälp, och alla potentiella bortförklaringar till det är inte sanna. ALLA bortförklaringar. om du någonsin vill någonting så mejla, smsa, skriv, kom hit, vad som helst. Du behöver inte ens publicera detta men finns på linaonoren@gmail.com, ig, fej, mobil etc. Dina texter har hjälpt mig, utan att jag ens träffat dig. Dö inte.

  SvaraRadera
 7. Du skall inte dö. Gör inte det

  SvaraRadera
 8. JAG ÄR SKITFÖRBANNAD FÖR ATT DU INTE SKRIVIT PÅ FLERA DAGAR!!!

  Ojdå, förlåt. Fast jag är ännu mer förbannad på att det står "Inga kommentarer" fast att jag redan har skrivit ett par stycken. Och en till nu. JAG skriver på din blogg, och jag är jätteviktig, det måste synas att jag har gjort det! (Obs: ironi)

  Jag har tänkt otroligt mycket på dig och din blogg de sista dagarna. Hade inte sett bloggen förrän typ den 25/2, men jag har varit tillbaka och läst mer och mer, bakåt i tiden, och jag måste hålla med alla som säger att du är duktig på att skriva. Och du påminner mig så fånigt mycket om ...saker. Från förr, mest. Sånt som jag egentligen inte vill tänka på, eftersom det lyckligtvis var ganska länge sen jag själv mådde som sämst och bara såg den sortens mörker som du spenderar dina dagar i.

  Vet du, jag kan inte låta bli att säga det mest irriterande som finns att höra när man mår dåligt. Åtminstone brukade jag tycka det, men här kommer det ändå: ...d.e.t...b.l.i.r....b.ä.t.t.r.e...

  (Du vill då fråga "När då" och svaret är "Troligen inom tre till fyra år." Det är bevisat av vitamininstitutet i Schweiz. Eller nåt. Jag ska bevisa det för dig!)

  Hoppas vi typ ...bloggas. Jag tittar in emellanåt!

  /m

  SvaraRadera