2014-09-01

listar bra saker jag gjort för mig själv och ingen annan:

- vågar äntligen blanda mitt protein med mjölk och inte äckligt vatten. föda som t.ex. mjölk, smör, bröd, sås, juice, ost osv i all evighet är något jag aldrig äter, aldrigaldrigaldrig. det går inte när jag tränar, det går inte när jag svälter, det går bara under hets. så det största jävla framsteget någonsin, att kunna (ibland) dricka proteinpulver med mjölk!
- köpt ett par gråa träningsbyxor. velat ha ett par gråa hur länge som helst, men ni ätstörda förstår att det är svart som endast är ok när man är fet, svart på allt, man måste vara så diskret som möjligt. men nu kände jag fuck it, jag älskar mina nya byxor, ska träna i dem ikväll!
- jag är inte så jävla känslomässigt beroende av män längre. visst, jag har fortfarande bekräftelsebehov men jag behöver inte längre hångla med allt som rör sig, ligga varje vecka, skriva till tjugo pers. jag gör det när jag vill, inte när självförtroendet vill. det är så skönt att vara helt jävla ensam.
- ibland så har jag minihetsat på nötter men ändå inte spytt eller kompenserat med träning. jag kompenserar med lite halvfasta dagen efter, men man kan inte ändra så gamla vanor. igår åt jag t.ex. fyra 170gram påsar, kunde inte sluta, blev aldrig mätt, typical hetsfeelings. men jag överlevde.

Gråter atm pga läst massa gamla inlägg här på bloggen och är så upprörd över hur jag levt, vad jag slösat min ungdom på, hur jag tagit mig igenom livet under ätstörningens tjocka dimma, verkligen bokstavligt talat levt varje jävla dag såhär jävla eländigt sen 12-13 år :------------)
Mitt humör pendlar värre än värst, övertygad om att jag är bipolär men orkar som vanligt inte ta tag i mig själv så får väl vara såhär. Idag är jag iallafall euforisk och upprymd, ska bli starkast men helst mest tillfredsställd med mig själv. Imorgon är det väl tårar och självmordstankar igen, men ska försöka att bara blogga när jag mår såhär. Vill rädda hela världen från ätstörningar. 

2 kommentarer:

  1. Så glad jag blir av att läsa detta! <3

    SvaraRadera
  2. Bor tyvärr inte Göteborg. Inte än. Hoppas på att kunna bestämma mig för vad jag vill bli när jag blir stor till nästa höst så jag kan börja plugga där och därmed flytta dit *:

    Förstår vad du menar med, jag läser aldrig gamla blogginlägg av just den anledningen, det känns så jävla hopplöst när man blir påmind över hur länge man varit fast i den här skiten egentligen.
    Men du, allt det du skrev nu om saker du gjort helt för din egen skull: KUNG. Fan vad bäst du är <3

    SvaraRadera