2014-06-09

i push away any love that comes to me

Jag ger upp hela mitt sociala liv, jag ger upp hela min sommar som varje sommar för att vara instängd på gymmet, för att planera och passa tider, för att äta rätt och inte råka äta mer än minimalt, för att i mina drömmar gå ner och sedan kunna ta tillbaka hela min sommar, hela mitt sociala liv. Men det går inte till så, efter åtta år av väntan på att börja visa mina resultat så har jag nog med kunskap för att med handen på hjärtat våga säga att det inte går till så.

Jag har inga resultat att visa upp, jag är lika ätstörd som alltid med samma kropp som alltid, när det förväntas av fördomar och okunskap att jag ska gå neråt och magra bort. Jag är så jävla trött på mina oskrivna regler som jag satte upp när jag gick från 12 till 13 år, jag är så jävla trött på att inte få möjligheten till att skaffa vänner, knyta kontakter, bygga relationer, vara delaktig i livet pga min äckliga ätstörning.

3 kommentarer:

  1. http://letsrecover.tumblr.com/

    SvaraRadera
  2. Men att din kropp ser likadan ut oavsett svält, hets eller träning beror ju på att du misshandlat den under så många år så den vågar inte bygga muskler, den har inte råd att lägga energi på att bygga muskler när den måste hålla de viktigaste organen vid liv och aldrig kan lita på att den får behålla maten imorgon, om den över huvud taget får någon mat imorgon. Förlåt. Jag tror att din kropp för att förändras av träning eller varierat matintag först skulle behöva typ ett år av totalt träningsförbud och strikt följande av ett matschema framarbetat av ätstörningskliniker med sex måltider om dagen av lagad mat och mellanmål. Kanske på ett behandlingshem med samtalsterapi och DBT-övningar, jag har hört att det ska vara bra. Sen kanske du kan känna äkta glädje av träning, utan kompensationsbeteenden och ångest.

    SvaraRadera
  3. Jag tycker synd om dig att du är fast i det här, för du ser inte det alla andra ser. Typ man vill bara ruska till dig och göra så att du mår bra, men det är inte så här det fungerar, det tar tid - men du kommer också att bli frisk, tro på det!

    SvaraRadera