2017-01-02

2016 årsresumé

Gjorde du något 2016 som du aldrig gjort förut?
Sålde min kropp/sex för cash, gjorde mitt första självmordsbesök, satt en månad inlåst på psyk med LPT. Det var en första gång för alla dom tre. Sedan kan jag faktiskt inte komma på något mer, gjort det jag alltid gör; följer min ätstörnings order och lever för henne. Eller just det! Gått på spa också, det har jag aldrig gjort förut.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
En gammal vän till mig blev gravid men har ännu inte fött barnet så ja/nej?

Vilka länder besökte du?

Inga alls, bara åkt en helvetes massa till Skåne under sommaren, hösten, vintern.

Är det något du saknar år 2016 som du vill ha år 2017?
Jag vill ha min lägsta vikt tillbaka.

Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas?

7 januari då jag träffade min nyfunna bästis för första gången, 25 februari då jag försökte dö, 25 februari-28 mars då jag var inlagd, 4 september då jag fick en pojkvän jag aldrig var kär i så jag gjorde slut direkt igen.

Vad var din största framgång 2016?
Största framgång är helt klart att jag tog mig igenom min brutalt vidriga enormt plågsamma AT på tram, jag gick cold turkey och hade inga hjälpmedel till hands, men tog - mot alla odds - mig ur det efter några månader. En annan stor framgång är att jag hållit nere min vikt och inte låtit bulimin härja vilt. Om man ser till alla år som ätstörd har jag pendlat som minst detta år. Är väl ändå en framgång? Och höll ju på att glömma bästa framgången: jag har fucking gjort slut med ortorexin och sagt upp mitt gymkort och aldrig varit lyckligare över något annat!!!!!!!! Ortorexi är nummer ett värst för mig, sedan bulimi, sedan anorexi. Jag är så stolt att jag vann över ortorexin, hemskaste åren i mitt liv.

Största misstaget?
Att jag låtit mig manipuleras av min dealer/mitt crush, blivit blåst på 4500kr och definitivt var största misstaget att misslyckas med mitt självmord. Pinsamt och patetiskt.

Bästa köpet?
Alla köp som varit lagda på droger.

Vad spenderade du mest pengar på?
Utan tvekan droger.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mitt crush, min fina nyfunna bästis som verkligen räddat hela detta året från att totalt suga och han från Skåne som jag spenderat senaste halvåret ihop med, som står ut med all min skit och accepterar att jag totalt saknar känslor och hjärta.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2016?

679 - fetty wap. Don't let me down - the chainsmokers. The girls on drugs - wale, tjr. Ain't my fault - zara larsson. One dance - drake. Middle - dj snake. Roses - the chainsmokers. Hide away - daya. Fast car - jonas blue. Sweet lovin - sigala. Cheap thrills - sia.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Blir bara ledsnare och ledsnare. Men min hypomani i somras höll mig riktigt uppåt och galet "levnadsglad" eller vad man ska kalla det, är ju fejk-feelings av glädje men det var en riktigt uppåt-period som jag stundtals njöt av att vara i, så ja, glad en liten period men överlag är nog detta år ett skitår.

Vad önskar du att du gjort mer?
Varit mer socialt aktiv, försökt jobba bort min sociala fobi för den har jag verkligen bara gett vika för detta år och jag har nog aldrig varit så isolerad och ensam som jag varit 2016. Människor skrämmer mig, människor gör mig rädd, jag hatar människor. Förstår ej hur man integrerar, hur man för ett samtal, hur man umgås, hur man är social och pratglad. Jag önskar att jag tränat bort den fobin mer.

Vad önskar du att du gjort mindre?

Ätit mindre.

Favoritprogram på TV?

I år har det varit Shameless, Lyxfällan och lätt Nyhetsmorgon!! Blivit en liten nyhetsmorgon-nörd, går upp supertidigt för att sitta med min varma kopp blåbärste, min filt, mitt flitigt sms:ande med min bästis och så nyhetsmorgon på tv i flera timmar att halv-kolla på. Desperate housewifes också, varje års favvis-program!

Största musikaliska upptäckten?
Carnage. Inte upptäckt så mycket nytt, men iallafall hittat en genre som faller mig i smaken - trap.

Något du önskade dig och fick?

Nej.

Något du önskade dig och inte fick?
Min målvikt.

Vad gjorde du på din födelsedag 2016?

Var överdrivet trammad, åt tacos och tårta med min familj och mina syskon som kom på besök, plus min brors flickvän som också var med. Tror jag gick och spydde upp tacosen efteråt, sedan noddade jag bort resten av den helvetesdagen. Minns att jag specifikt mådde skit på min födelsedag.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Viktnedgång och mindre tid på idioter.

Vad fick dig att må bra?
Min nyfunna bästis. Och droger såklart.

Vilken kändis var du mest sugen på?
Hmm, ingen faktiskt.

Mest stolt över?
Sjukt stolt över att ha blivit fri från ortorexin som sagt.

Högsta önskan just nu?
Att gå ner 5 kg till.

4 kommentarer:

 1. Sålde du sex till någon du kände eller någon random?
  Är din crush och han den där killen från skåne samma person? Eller är du kär i kranen fortfarande? Förvirrande. Men skönt att du sluppit bulimin och ortorexin iallafall. Önskar dig ett bra 2017, verkligen. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. random kund. mitt crush och skåne-snubben är två olika. läskigt att du är anonym men antar att jag önskar dig detsamma då!

   Radera
 2. God fortsättning, lilla knas.
  :)
  Kram / m

  SvaraRadera