2016-03-16

tramadol

Fuck me, jag har klarat mig så länge utan tram, det har varit ett helvete utan det, men jag har ändå klarat mig dag för dag. Nu har jag köpt tram pga saknar det, 600mg in och jag mår som en kung, känslan är så underbar och oersättlig. Fuck me, för jag är fast igen och hatar att jag älskar det.

Tramadol gör ensamma dagar mysiga och ångestfria, tramadol gör att jag helt tappar hungerkänslorna och kan svälta med den styrka jag själv aldrig kan framkalla, tramadol gör mig social, trevlig, tramadol får mig att sova gott samtidigt som jag kan bli pigg direkt och vara produktiv. HUR ska jag kunna släppa något så bra, något så jävla, jävla bra?

9 kommentarer:

 1. Önskar jag kunde säga emot dig men... tram är mitt kryphål också. Ironiskt faktiskt, när jag mådde som sämst visste jag inget om tram men nu när jag "mår bra" så har jag ändå vääldigt svårt att låta bli t. Har typ nästan inget kvar och lång jävla tid tills jag ev kan få nya, så nu blir det till att bita ihop och ta de där 5, 10 eller 15 skitdagarna innan det är ur systemet. Det är på tiden ändå, har trammat varje dag i på tok för många månader, så det blir en nyttig paus. Jag säger paus, för jag räknar kallt med att trilla dit igen sen.

  När du mår lite bättre, så kanske vi kan hjälpas åt att lägga av med tram? ;-)

  Tills vidare hoppas jag som sagt var att du har en fin liten tripp, och att det inte blir alltför jobbigt imorgon när ruset är slut. Och, det här är viktigt som fan, KOM IHÅG hur du mår nu, nu när det är bra! För du vet det där alla tjatar om, att livet är värt att leva och så, det handlar om att kunna spara bra stunder och tänka att det kommer fler av dem. Även utan droger, fast det vet jag att du inte tror på ;-)

  Vi hörs!

  /m aka "SlashM" - coolt right?


  SvaraRadera
  Svar
  1. åh, en tram-älskare som mig! mådde som en kung igår, tråkigare idag. men ja, som sagt, man ska spara dom bra stunderna så sparar mitt tram. får inte låta det bli varenda dag igen, orkar inte den at:n. var beredd på ett helvete i någon vecka men det är värt det, faktiskt

   Radera
  2. Ja, jag hoppas hon inte slår dig för hårt, hon Madame AT med sin feberfrossa och - urk, allt.

   Jag är inte på nåt sätt en som förespråkar att nån ska nyttja droger, men om valet står mellan att faktiskt dö på riktigt, och att droga, då tycker jag definitivt att man ska överväga drogerna. På sikt måste dom bort, såklart, men du kan inte lösa alla jävla problem på en gång ju.

   Kan du inte berätta lite om vad det är för rutiner dom (vården) försöker få dig att köra? Vad som känns ok och vad som känns no way? Och vad får du för meds, är det nåt som hjälper?

   Jag har aldrig varit LPT eller LVUad, det var mer "Tänker du försöka igen? Inte? Okej hej då ha så kul." Jag tror jag fick ett glas saft också. =) tur man kan garva åt det idag.

   Jag hejar på dig!

   Radera
  3. haha, ett glas saft också, och all ångest är borta! nah, inte riktigt så va? jag får ingenting som har någon värdig styrka eller kraft i sig, dvs. atarax, propavan, circadin, buronil, lamatrogin, sertralin, mirtazapin, och det tror jag är alla. imovane vid behov, som läkaren redan nu vill ta bort, cirka det enda jag vill ha kvar på listan. orkar inte hur meningslösa, klena preparat dom trycker i mig och tror ska göra skillnad.
   vem är du, om jag får fråga? är sjukt paranoid när jag får kommentarer då jag försöker vara anonym och inte vet någon som skulle vilja kommentera. hoppas du mår bra, trots sjukvårdens inkompetens till att ta hand om dig, och hoppas tram håller sig på en trevlig nivå och inte skjuter i höjden pga livets ångest.
   <3

   Radera
  4. Vem är jag?
   Jag är en drakryttare. Jag är en blind siare. Jag är den meste besserwissern. Jag är så naiv att jag tror att jag kan hjälpa dig. Eller nja, det sista kanske inte är sant. Men jag skulle vilja kunna.

   I verkligheten är jag bara en som råkade hitta din blogg (gissa vad jag googlade?) och som blev berörd. Jag tänkte att jag skulle ...störa dig. Störa dina negativa tankar lite. Hoppas det är okej. Jag tänker göra det i vilket fall. ;-)

   Jag känner inte dig IRL, och du behöver inte vara rädd för mig. Jag är harmlös. Jag tror att du är en fin människa och det skulle göra mig glad om jag kunde göra dig glad. Om än bara lite.

   Tack förresten för dina välönskningar angående min hälsa. Jag visste väl att du är snäll. Jag mår fint. Ingen tram, lite vår i luften... Det är en bra dag!

   Det är många mediciner du får. Mirtazapin fick jag en gång. Shit, det slog ut mig totalt, jag tror inte jag varit så trött i mitt liv. Och mardrömmarna... nej tack till det. Atarax har aldrig gett mig nåt heller. Dom säger att det är bra mot allergi, men ångest hjälper det i varje fall inte mot.
   Om dom inte vill ge dig Imovane kanske Zolpidem kan vara ett alternativ, om det är somna du vill göra. Funkar bra för mig, bara man inte tar det många nätter i rad. En gång i veckan eller två.

   Men säg... dom måste väl ha nån plan förutom att ge dig lite halvtaskig psykofarmaka och låta dig gå hem? KBT eller nåt? Hur ser du på det? (Vänta... vänta jag vet redan... du känner att du har inte lust att lägga ut ditt liv för nån främling som har betalt för att lyssna, och som kommer att sitta och rota för att hitta nån skit ur din barndom som är roten till ALLT det onda... jo jag vet.) Men jag vill höra dina ord om det!

   Vänliga hälsningar M

   Radera
 2. Känner folk som har varit nere på botten. Alltså nu snackar vi tyngre grejer, heroinmissbruk bland annat. Dom som har tagit tag i sig själva och hittat KÄRLEK i livet ditchade drogerna och valde att överleva. Dom andra lät drogerna ta över deras själ. Dom lever inte längre.

  För att släppa tramadol måste du hitta kärlek. Men det är omöjligt så länge du svälter dig, eftersom att din kropp inte är kapabel att frisläppa hormonerna seratonin, dopamin och oxytocin som får dig att känna LYCKA och KÄRLEK. Detta innebär alltså att du inte ens kommer kunna älska dig själv, så länge du svälter. All näringsbrist orsakar ångest, depression och självhat som gör att du aldrig kommer bli nöjd hur smal du än blir. Men du är så undernärd, att du inte bryr dig. Du har slutat tänka logiskt och du är inne i ett tunnelseende som är livsfarligt.

  Om du slutar svälter dig, och även slutar HETSÄTA som också är dåligt, så kommer du släppa drogen.
  Du kommer antagligen må skit i början som jag gjorde, men sen kommer du märka att din hjärna fungerar igen!
  Det blir verkligen som ett wakeup call, när du äntligen kan känna ÄKTA glädje, kunna gapskratta, gråta och känna kärlek.
  När du kommer ur den där dimman och börjar tänka klart igen.
  Det är den svåra vägen för dig att ta. Men det är mot något jävligt mycket bättre än var du befinner dig nu.
  Du skulle vara så jävla modig om du gjorde det, men du skulle tacka dig själv efteråt.
  Du är precis som alla andra, tro inte att du aldrig kommer bli lycklig om du inte är piinnsmal, för det är fucking BULLSHIT. Fattar du!? Jag har också varit där, alla andra anorektiker som legat på dropp har fan också varit där, dom har fan varit smalare och värre däran än du så säg inte att det är annorlunda för dig!!! We've been there done that. Och jag säger till dig: DU KOMMER BLI FRISK EN DAG OCH DU KOMMER BLI LYCKLIG. End of story. Jag lovar.
  Men tro inte att du kan sluta med droger och all den där skit som du stoppar i dig förrän du slutar svälta. Det är svälten som är problemet. Do something about it.

  SvaraRadera
  Svar
  1. känner bara kärlek genom mdma. typ. sorgligt nog. men jag vet och förstår allt det här logiska du skriver, har bara inte orken att vilja leva livet. inte utan substanser iallafall.
   kram <3

   Radera
 3. Alltså här kommer en lite opassande fråga. Men jag har funderat på att köpa tram, för riktigt deppiga dagar då allt är ångest och meningslöshet. Är rädd för att fastna. Har läst på en del om olika droger samt hittat lite ställen att få tag det i. Hur troligt tror du att det är att en fastnar om en sätter upp regler kring att enbart få använda då och då?

  SvaraRadera
  Svar
  1. man fastnar för lätt. för lätt. jag tror också att om man brukar droger för att man mår dåligt, så brukar man av fel anledning och därför också halkar in i ett missbruk. man kan inte bota bort ångesten med droger. själv skulle jag heller inte bruka tram varenda dag och nu sitter jag här ett halvår senare och knappt känner något rus på 1,5 gram och gråter ögonen ur mig ifall jag inte får tillgång till det. tro mig, man fastnar direkt. köp inte

   Radera