2015-01-29

dag 120

På söndag är det 1 februari, 117 dagar kvar till summerburst, jag har 14kg att gå ner till min lägsta vikt, är i nuläget på min absolut högsta. Fatta hur mycket jag har låtit mig själv förfalla som har blivit såhär tjock igen när jag hade världens flyt innan!! 

Nu jävlar, nu ska scheman göras och rutiner införas; kontroll, kontroll, kontroll. 1h crosstrainer varje dag pga kan inte springa + 1 pass varannan dag, 1 vilodag, och endast äta 1-2 gånger per dag. Fett, kan du inte bara försvinna och lämna min kropp ifred? Mår inte bra tillsammans med dig, du skapar dödslängtan.

1 kommentar:

  1. Hej Therese!
    Jag har precis som du börjat plugga och känner att det är svårt att lägga upp studierna när det är högt tempo och mycket nytt att ta in. Precis som du kämpar jag med vikt, kroppacceptans och träning. Bara det tankarna känns som ett heltidsjobb vid sidan av. Hur lägger du upp studierna och har du några tips på hur man bäst tar kontakt med nya människor i klassen. Har dålig självkänsla och lätt social fobi. Fast utifrån kan jag nog upplevas tvärtom. Men detta självhatet mot mun egna kropp tär på psyket.

    SvaraRadera