2014-09-30

life is easy, son. it's just like riding a bike that's on fire and you're on fire and everything is on fire and you're in hell

Vad man gjort idag när man egentligen borde tagit tag i sitt eländiga liv: kollat på sex avsnitt av skins uk i sängen, ätit, tagit en powernap, hyperventilerat pga ångest, kollat thinspo på tumblr och stått i köket och gråtit. Ingen träning, ingen fettförbränning, ingen fasta. Mina nyårsplaner kommer verkligen gå asbra känner jag redan nu. Jävla dipp, jävla tidspress.

Idag har jag varit en sekund från att bryta ihop och hetsa/spy samtidigt som jag velat ge upp träningen och börja fasta igen. Min hjärna vägrar låta mig se något annat än fett på min kropp och när man tränar och fortfarande bara ser fett på sin kropp så dör liksom långsamt motivationen ut. Men jag vet att jag blir fetare utan träning, fasta har inte så bra resultat på mig, så jag försöker.

Vill inte riktigt leva så tar aldrig tag i mitt liv, legat hemma en månad nu sedan sommarjobbet och bara drunknat i min ensamhet. Patetiskt. Ska ringa vikariepoolen och skriva in mig, göra högskoleprovet om några veckor, hoppas på att jag kommer in på högskolan jag sökt, skriva upp mig på SGS hemsida och vänta på ett mirakel som fixar mitt liv och min kropp. Ska och ska och ska men gör aldrig.

1 kommentar:

  1. Tyvärr är det ju så med de flesta ssri och psykofarmaka - biverkningarna suger hästpung. Nu vet jag inte vilka mediciner som är "vanligast" mot bipolära problem, men det finns en medicin som heter fluoxetin, som inte ger samma hungerkänslor som många andra. Tror det ges ibland till bulimiker med? Jag hade det, gick snarare ner än upp i vikt på den.

    Jag är inte på min högsta vikt nu, har typ 4kg kvar dit, men såhär mycket som jag väger nu tror jag inte jag har vägt sen typ 2011, och det gör ont. usch. Jag funderar på att köra juicefasta, kan det vara något? Finns en råsaftcentrifug på clas ohlson för 499 som jag tror jag ska köpa, sen fylla kylen med frukt och grönt och bara köra. Detox och nyttigheter, om inte annat tror jag det vore bra överlag. Tycker också det känns tungt, har svårt att komma igång och svårt att motivera mig, hujeda. Men vi står i, det går, vi KAN. Vi kan jobba rumporna av oss och i slutändan när vi är snyggast i Sverige i våra nyårs-outfits kan vi ge oss själva en klapp på axeln för att vi gjorde jobbet och fick resultatet.

    Jag mår okej, tror jag. Försöker att inte tänka så mycket haha. Hur mår du? Jag tänker på dig också <3

    SvaraRadera