2014-05-23

dag 54

Träning: Vilodag pga kan inte ens böja mig ner för att sitta på toa, vad fan har hänt med mina knän? Antingen kör jag med helt fel teknik eller så är dom skadade, fuck

Frukost: 2 raw bite (400 kcal)

Middag: Rödspätta filé med potatis och kallsås

Kvällsmat: 1 paket vindruvor, cirka 200 gram nötter

(inte ätit middag på cirka 50 dar, dvs. tillagad mat, fan vad det tar emot men snälla snälla ångest, låt mig inte dö inatt och låt mig inte vakna upp tjock)

1 kommentar:

  1. sv: åh, tack! Jag är rätt stolt faktiskt, hade aldrig kunnat göra det förr, det är ju hopplöst att ens försöka fixa frukost nu för tiden. Jag försöker tänka så, tro mig, men fan, tänker tillbaka på hur den såg ut och kändes för bara ett år sedan och jag blir så jävla bitter, ännu mer när jag tänker på hur den såg ut för drygt två år sedan.. Hatar den för att den konstant påminner mig om att jag förstörde allt jag slitit för. Du vet? Men jag försöker ta åt mig, tack så himla mycket <3 Dessutom: väldigt kul att du tycker så mycket om min blogg, är nämligen helt såld på din med. Precis som du säger är det ju kanske inte rätt ord eftersom innehållet är vad det är, men jag får sån jävla hög igenkänningsfaktor från dig, jag kan relatera till allt du skriver och även om det känns jobbigt att veta att någon annan lider som jag så är det ändå en tröst p´å något vis.

    Jag hade jätteproblem med knäna förr (har det visserligen fortfarande, men inte alls i samma grad). Mamma tog med mig till en sportskadeklinik för lite undersökningar, det visade sig att mina knän var överrörliga och typ vek sig inåt när jag gick och att det var därför jag hade så ont. Fick ett inlägg specialanpassat efter mina fötter och det har hjälpt sjukt mycket - kanske det är något du skulle kunna titta fundera på? Det kostar ju apa men ärligt, det kan nog vara värt det.

    By the way, är så himla avundsjuk på din kontroll över maten. Jag önskar jag kunde äta lika bra, och träna lika bra med. Herregud vad du kämpar, var rädd om dig bara <3

    SvaraRadera