2016-07-06

the best of the best: sibutramin

Mitt hjärta börjar go bananas av dessa pills, små intensiva hugg som täpper till andningen och som sitter i lite för länge för att man ska kunna ignorera det, som man annars alltid gör när hälsan är prio noll. Jag undrar verkligen vad jag lagt vantarna på, jag höjer preparatet till skyarna för det dödar ALLT som tynger mig med äs, men jag hittar inte den drog som ger dessa effekter.

Går ständigt runt med tefatspupiller som en e:ad galning, är så hypomanisk och speedad och intensiv att någonting inuti mig är helt jävla slutkört så det gör ont att fortsätta men varken tankar eller kropp går att motarbeta, aldrig trött, får peta i mig mirta i väntan på annan medicin från öppenpsyk men sover ändå noll. Och paranoian from HELL!

WHAT IS THIS? Första tanke: meth, för det var det i den tidigare batchen jag hade, men sen också nej, för denna effekt är snarlik men tråkigt nog olik på många plan, det matchar inte alls. Andra tanke: amfetamin, men sen också nej, för såhär blir jag inte på amfetamin, inte så high up in the sky och är mycket mer stimulerad på tjo. Tredje tanke: PMMA, MDMA? Men sen också nej, för såhär blir jag inte på mdma heller, inte alls, förutom pupillerna som täcker hela ögat i sig. En jävla mix av allt då eller????????

3 kommentarer:

 1. Dom fungerar ju som SSRI, bland annat, kanske har du tagit dom tillräckligt länge för att få en positiv effekt på serotonin och noradrenalin? Om du får en positiv effekt av det så kanske det vore idé att du provade en kur av cymbalta/citalopram eller nåt liknande. Jag menar, typ, från en läkare du vet. Man kan visst få läkemedel på det sättet också. ;-)

  Alltså, jag fattar att det antagligen är nåt mer i dina ful-reductil, men ändå. Det skadar antagligen inte att testa ett par olika SSRI, bara du ger dem lite tid så KAN de hjälpa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. detta är meth (och säkert massa annan skit) så vet ju redan att det ger mig positiva effekter, bara att dessa symptom är mindblowing i jämförelse med allt annat så blir helt galen på att inte veta vad mer som är i. reductil är det ju inte. jag får tyvärr inga läkemedel som hjälper, har testat SSRI utan resultat och får inget annat så det tar stopp där.

   Radera
 2. Det finns ju många olika SSRI-preparat, du har säkert inte testat alla? (Eller det kanske du har? ;-) Det kunde ju vara värt att prova nåt mer, tänk om det hjälper lite? Det är ju som sagt bara att man får ge det nån månad eller två innan man vet om det gör nån skillnad.

  Klart, det lär ju ha svårt att konkurrera med dina super-meth-ecstasy-affe-horse-dunder-bantningspiller... men ändå.

  SvaraRadera